Kong Arthur | Silkeborg Teaterkreds
 
Kong Arthur på Moesgård Museum
Gå til billetbestilling ved at trykke her.

Og se en trailer fra forestillingen her.

kong_arthur_desktop3

Kong Arthur
Det Kongelige Teater og Moesgaard Museums
ACTIONBRAG OM KAMPEN MELLEM DET GODE OG DET ONDE
DEN 20.JUNI OG DEN 21 JuNI 2019

Publikum vil opleve højspændt drama, drabelige slag og magisk underholdning i det helt store format med kæmpe scenografi, vilde kostumer og mere end 200 medvirkende på scenen i skikkelse af skuespillere, heste og statister.
I et unikt samarbejde mellem Det Kongelige Teater og Moesgaard Museum opføres i sommerperioden 2019 til en gigantisk scene for fortællingen om Kong Arthur
Hver aften er der plads til 3600 publikummer i alle aldre. I 2016 så over 90.000 publikummer forestillingen i Ulvedalene i Dyrehaven nord for København. Alt sammen sættes nu i scene på Moesgård Museums eventyrlige kampplads.
Historien:
Kong Arthurs England er i forfald. Ridderne af Det Runde Bord er udenlands på jagt efter gralen, og magikeren Merlin har ikke vist sig i mange år. Nu rygtes det, at Englands plageånd, dragen Belvarg, er blevet set i nærheden af Camelot, og Morgana Le Fey, som Kong Arthur oprindeligt bortviste fra sit kongerige, dukker op for at indvie sin søn Mordred i den sorte magi.
Kong Arthur er alene. Han har kun sværdet Excalibur, som han engang hev op af stenen, da han var en værdig konge, hyldet af folket og elsket af sin dronning Guinnevere.
Men det er alt sammen mange år siden.
Kong Arthur skal genoprejse sit tabte England. Han skal besejre dragen Belvarg, der har spredt sin sorte magi ud over landet, og han skal genvinde Guinneveres kærlighed. Det hele hviler på Kong Arthur nu. Og alle siger, at han er ved at blive gal.
Kong Arthur er dramaet om alle de kendte og elskede Arthur-eventyr og legender, placeret helt ude på kanten af Moesgaards mørke. En fortælling om undergang og frelse - og sværdet i stenen.


Praktiske bemærkninger:
Alle vore billetter er godt placeret i forhold til scenen i Blok C.
SektionC copy

Bustransporten fra Silkeborg med afgang fra JYSK PARK (det nye stadion) kl. 18.45 og forventet hjemkomst ca. ved midnat.
Forestillingen starter kl. 20.30 og varer til kl. 23.00 incl. pause.
Billetterne er incl. bustransport, gebyr m.v. og koster 495 kr. Det er en meget favorabel pris for en fremragende plads.
Børne- og ungdomsbilletter til den helt specielle pris af 350 kr. incl. alt som ovenfor. Alder op til og med 25 år.
Singlemedlemmer kan købe 2 billetter pr. medlemskab, familiemedlemmer kan købe 4 billetter pr. medlemskab. Billetter herudover af samme standard koster 450 kr. + gebyr + transport (bus 80 kr.)
Billetbestilling kan sker pr. mail på arthur@silkeborg-teaterkreds.dk eller direkte fra vores hjemmeside http://silkeborg-teaterkreds.dk/styled/index.html. Endelig kan der også bestilles telefonisk på tlf. 8682 1844 · Kontortid: mandag-fredag kl. 14-17.
Billetbestilling kan ske frem til den 8. maj, hvorefter vi fremsender faktura med betaling senest den 20. maj.

Er der spørgsmål kan de rettes til os via ovenstående mail-adresse eller pr. telefon.